dinsdag, december 28, 2004

“Groete in die Feestyd”

Bedankt voor de vele kerstgroeten!
Ook hier in Robertson is het dagelijkse leven nu zo ongeveer tot stilstand gekomen i.v.m. Kerstmis en Nieuwjaar. Wij hebben een fijne kerst gehad, ondanks het feit dat deze dagen nogal beladen zijn; Rita had traditiegetrouw de nodige kerstdecoraties in elkaar geknutseld, en we hebben zowel in de voor- als achtertuin wat kerstverlichting opgehangen.

Één van Rita's kerststukjes

Op kerstavond waren we uitgenodigd bij vrienden die ook op Klaas Voogds wonen, op een paar honderd meter van ons nieuwe stekkie. Het is daar traditie dat personeel plus familie kerstliederen ten gehore komen brengen:

The Klaas Voogds Christmas Singers

Op eerste kerstdag is er met gezamenlijke inspanningen een kompleet kerstdiner in elkaar gedraaid. Het menu bestond uit:

  • Garnalen cocktail
  • Varkensrollade
    Gebakken aardappels
    Bloemkool
    Slaai
  • Traditional Christmas Pudding



Kerstavond 22:00 uur

Op 2e kerstdag zijn we wat rond gaan rijden, het plan was om naar Montagu te gaan, dan naar Barrydale, via de Tradouw-pas naar Swellendam, en weer terug. Dat plan verliep in eerste instantie prima, maar toen we in de bergen terecht kwamen werden de omstandigheden steeds moeilijker. Eerst kregen we te maken met meer er meer stenen en rotsen op de weg, maar we konden er nog steeds door. Maar op een gegeven moment hield het op.

De weg is weg (1)




De weg is weg (2)

Dit is alles het gevolg van de wolkbreuk die we vorige week hebben gehad. Er zat niets anders op dan omkeren en terug rijden zoals we gekomen waren.

Geen opmerkingen: