zondag, februari 18, 2007

De wereld is klein...

Michel en Ineke zijn maandag in de loop van de dag teruggekeerd van hun eerste trip, waarop ze meerdere duizenden kilometers door voornamelijk de Oost- en West Kaap provincies getourd hebben. De afgelopen week is er een beknopt reisverslag gemaakt om naar hun naaste omgeving te e-mailen, en hebben het verslagje ook aan ons gegeven om op de weblog te publiceren. Dat is dus inmiddels gebeurd, en daar zijn we eigenlijk heel blij mee. Michel en Ineke zoeken meestal plekjes op ver van de populaire bestemmingen, en komen altijd terug met avontuurlijke verhalen en schitterend fotomateriaal.

Afgelopen maandag kregen we ook een telefoontje van ene Jac van Zeeland uit Geldrop. Die was met zijn vrouw Rietje aan het rondtoeren in Zuid Afrika, maar had vlak voor zijn vertrek wat gegevens over ons in zijn handen gedrukt gekregen van Nol K. te G. E.e a. resulteerde erin dat Rietje en Jac woensdag aankwamen.

Hier zitten ze aan het ontbijt

Toen was het nog niet helemaal duidelijk of ze één of twee nachten zouden blijven, maar ze zijn nog steeds hier. Het is overigens nog stééds niet duidelijk hoe lang ze blijven, maar we hebben het heel gezellig met zijn allen.



Rietje en Jac zijn vandaag op bezoek bij Astrid, Jan en Floris van Zeeland, die hier regelmatig vernoemd worden. Jac en Jan zijn namelijk neven.

Michel en Ineke zijn vandaag weer vertrokken. Hun tweede trip begint met het volgen van de Breede Rivier vanaf Robertson tot het punt waar hij in de Indische Oceaan uitkomt (Witsand), en dan verder langs de kust westwaards richting Kaapstad. Over een week verwachten we ze weer terug.

Voor de komende week hebben we eigenlijk alleen Rietje en Jac in de agenda staan. Dat wordt waarschijnlijk even wennen, want vorige week hebben we echt de hele week helemaal vol gezeten! We wachten maar rustig af.

We hebben overigens weer dikke problemen met de blogger-software, die van de hele indeling van deze blog weer een zootje heeft gemaakt.

“Ons vraag verskoning”

Geen opmerkingen: