woensdag, september 22, 2004

Druk, druk, druk!

We hebben het de afgelopen dagen te druk gehad om een fatsoenlijk verhaal in mekaar te draaien. Eergisteren begonnen met met de hele procedure voor het testen van het water. Dat is niet zo simpel, daar is redelijk specialistische apparatuur voor nodig, en vergt nogal wat voorbereiding en tijd (tijd in Zuid Afrika is een ander begrip als tijd in nederland, hier komen we nog op terug). We hebben een monster genomen en verwachten eind deze week een rapport betreffende de kwaliteit.
Gisteren morgen bezig geweest met de architect, een ruimtelijke planning deskundige en selectie van aannemers. ’s Middags met de architect details doorgesproken zoals waar stopcontacten moeten komen, welke kant een deur open moet draaien, wat voor vloer in welk vertrek, en ga zo maar door.
Vanmorgen kregen we bericht dat onze container op 26 september a.s. arriveert. Dat betekende dat er vandaag allerlei documentatie bij elkaar gezocht moest worden, en morgen even op en neer naar Kaapstad om tig formulieren in te vullen!

Geen opmerkingen: