zaterdag, oktober 02, 2004

Wat een belangstelling!

(Donderdag 30 september 2004) We vinden het hartstikke fijn dat er zoveel reacties komen op onze belevenissen hier, en we proberen dan ook om zo regelmatig mogelijk verslag uit te brengen van hoe het ons vergaat, en te reageren op de persoonlijke e-mails. Dit begint de vormen aan te nemen van een avondvullend programma, maar dat vinden we eigenlijk best wel fijn. Want we zijn niet naar Afrika gegaan om voor de tv te gaan zitten om te kijken hoe PSV in de boot ging tegen Arsenal, hoe H6 van het ene op het andere moment heilig verklaard is, hoe Ajax is afgedroogd door Bayern München, hoe Lodewijk de Waal met Zalm in de clinch gaat, en ga zo maar door. Want dankzij de moderne technologie kunnen wij ook hier de nederlandse tv-programma’s volgen. Maar wij hebben andere problemen. Waar zijn de pootjes van ons bed? Waar zijn de schroeven van onze houten tuinmeubelen? We hebben 2 tuin tafels, 3 tuinbanken, en stuk of 8 tuinstoelen hier, allemaal in onderdelen, maar de schroeven hebben we nog niet gevonden. En we weten zeker dat ze in zo’n witte plastic container zitten, waar vroeger hosties in zaten. Verder missen we ook nog één rug-kussen van onze bank. Maar we hebben links en rechts nog zo’n 200 dichtgeplakte verhuisdozen staan, dus we zoeken rustig verder.
Én we hebben een eerst concreet aanbod gehad voor hulp bij de herstelwerkzaamheden aan de omheining en/of het uitzetten/de aanleg van wandelpaden.
(Vrijdag 1 oktober 2004) Minder leuk nieuws: sinds gistermorgen hebben we onze poes niet meer gezien, en we vrezen dat hij weg is. Eerder deze week begon hij meer en meer tevoorschijn te komen, kwam zo mee en dan buiten, zat ’s avonds bij ons en sliep op ons bed. Maar het uitladen van de container vond hij niet leuk. De hele dag heeft hij weer in de keukenkastjes gezeten, alleen ’s avonds is hij weer even tevoorschijn gekomen. Op donderdag morgen is hij verdwenen, en tot op heden hebben we hem niet meer gezien…

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Hoi Rita en Wim

Wat erg dat Tom poes verdwenen is.Het is maar te hopen dat hij snel weer tevoorschijn komt. Hoe gaat het met Sjors en Mara? Jullie krijgen de groetjes van Gerrie en Willie zijn vandaag 2 okt. weer in holland om alles in te pakken en klaar te zetten voor de definitive verhuizing. Ik leef met jullie mee.
Heel veel lieve groetjes Monique

Anoniem zei

Hoi Rita en Wim

Het zal toch niet waar zijn he, de poes weg !!! Ik las dat jullie probleem hebben met pootjes !!! Dat is hier anders 'n groot nationaal probleem. De poot van Balkenende. Maar ja ieder het zijne he.

Liefs Henny en Ger

Anoniem zei

Hoi Rita en Wim

Het zal toch niet waar zijn he, de poes weg !!! Ik las dat jullie probleem hebben met pootjes !!! Dat is hier anders 'n groot nationaal probleem. De poot van Balkenende. Maar ja ieder het zijne he.

Liefs Henny en Ger

Anoniem zei

Hoi Rita en Wim
Ik hoop dat de poes de pootjes en de schroeven te voor schijn komen, en zijn de honden wel al een beetje gewend en jullie zelf ook al wat gewend.
groetjes Theo en Sylvia