zondag, oktober 03, 2004

Zoeken, zoeken, zoeken…..

Het hele weekend gezocht hebben we gezocht. Uiteraard naar de kat (we proberen om niet meer over poes maar over kat te praten, omdat de klank van het woord poes in engelstalige landen een ernstig andere betekenis heeft), want die is nog steeds niet op komen dagen. Gisteren morgen hoorden we van de buurvrouw dat hij eergisteren nog bij haar in de tuin was geweest, dus we hadden weer hoop. Rita is een aantal keer de buurt rond geweest, helaas zonder resultaat. Het valt ook niet mee om een poes te zoeken die poes heet, als je toch maar beter niet “poes, poes!” kunt roepen. Vandaag is Rita, samen met de buurvrouw, wéér de hele buurt rond geweest en op de meeste plaatsen binnengeweest om te vertellen wat er gebeurt is. Iedereen is dus op de hoogte, maar we beginnen het nu toch wel donker in te zien. Morgen nemen we contact op met het dierenasiel.
Dan zijn we weer op zoek gegaan in de verhuisdozen naar een aantal zaken die we vooralsnog misten. Gelukkig hebben we hier geen taal-probleem: waar in nederland een doos en een muts nogal eens door elkaar gehaald worden is een doos hier gewoon een doos. We hebben de schroeven van het tuinmeubilair gevonden, maar nog niet de pootjes van ons bed. Wel is ons bankstel inmiddels weer kompleet. En we missen nog een hoop gereedschap zoals boormachines, schuurmachine, decoupeerzaag, etc. We zoeken gewoon door.
De komende week gaan we het weer druk krijgen:
· als het goed is krijgen we prijsopgaves van de aannemers en kunnen we een selektie maken;
· ons is toegezegd dat dat morgen onze computer gerepareerd is
· we hebben een globale analyse gekregen van het water op ons kavel, en dat ziet er niet zo positief uit. We verwachten deze week meer concrete gegevens, en zullen op basis daarvan aktie moeten gaan ondernemen.
· We kregen eergisteren de mededeling dat mijn ziektenkostenverzekering een probleem oplevert i.v.m. mijn medisch verleden. Dus moeten we lokaal iets gaan regelen. Dat geldt overigens ook voor andere verzekeringen, zeker nu onze inboedel hier is.

Geen opmerkingen: