zondag, december 04, 2005

Bekend volk

Dat was dus paniek, afgelopen maandag en dinsdag! Twee dagen gezocht, te voet, met de auto, advertentie gezet in het lokale krantje, alle buren gevraagd om naar haar uit te kijken, maar het leek alsof Mara zomaar ineens van de aardbodem verdwenen was. Maar gelukkig was ze woensdagmorgen weer terug, wel kompleet uitgeput en amper in staat om te lopen. Maar gelukkig ging dat van dag tot dag beter en vandaag lijkt ze weer helemaal de oude. Waar ze geweest is weten we niet, maar haar vacht zat vol met doorns (en teken), ze had schaafwondjes en een flinke bloeduitstorting in haar zij. De rest van de week heeft ze niets anders gedaan als geslapen, en nu is ze weer van de schrik bekomen, en wij ook.


Mara is weer terug

De carport die ik vorige week al aankondigde is inmiddels klaar, en er wordt druk gelast en geschilderd aan de nieuwe tafels voor in de kweektunnel.


De voltooide carport


Tafels in aanbouw

Afgelopen donderdag arriveerden Victorine en John. Ze blijven tot het einde van de maand en gaan gedurende die tijd een aantal trips maken en vrienden bezoeken. Vooralsnog lijken ze het hier goed naar hun zin te hebben. Ik moet zeggen dat ze het met het weer treffen: de hele week hebben we al temperaturen schommelend rond de 30 graden.


Victorine aan het werk in de keuken


John helpt mee


Rita, Victorine en John

Dan nog een mededeling van huishoudelijke aard: we hebben vanaf nu een nieuw email-adres: info@mallowdeen.com en zijn druk bezig met het in elkaar sleutelen van een heuse website.

1 opmerking:

Anoniem zei

hallo