woensdag, januari 03, 2007

Waar blijft de tijd...

Wederom wensen wij iedereen het allerbeste voor 2007. We zijn een beetje laat met dit bericht, maar ons ekskuus is dat we momenteel in het hoogseizoen zitten. En blijkbaar hebben wij toch een behoorlijk aantal dingen goed gedaan, want we krijgen meer en meer gasten. Om even een indruk te geven hoe het hier de laatste week is gegaan:

In de eerste plaats hadden we hier mijn neef Wim van Happen met zijn vrouw Annie. Zij hebben hier de kerst doorgebracht, en we hebben verschrikkelijk gezellig gepraat over vroeger en nu.





Zij hebben een nieuw exemplaar toegevoegd aan onze roest-gevoelige dierenverzameling.

Tegelijkertijd hadden we een Noors echtpaar, hij is hier in Zuid Afrika ėėn jaar
voor zijn werk. De contacten met hun waren zodanig dat we op tweede kerstdag ’s avonds met z’n allen gezellig samen een braai geregeld hadden.

Woensdag 27 december heb ik Annie en Wim weer naar Kaapstad gebracht, voor hen zat de vakantie er weer op. Inmiddels waren er alweer nieuwe gasten gearriveerd, ditmaal voor een nacht. Donderdag vertrokken ze weer, evenals de Noren, en arriveerden er een zes-tal nieuwe gasten. Victorine en John, met een bevriend echtpaar en kinderen.

Dat leverde een volle ontbijtkamer op, want de laatste dagen van 2006 waren nogal winderig. (Nogal winderig betekent hier dat de kerstboom 3 keer omgewaaid is, alle parasols omwaaien, en dat de ligbedden uit het zwembad moeten worden gehaald...)

Vrijdag de 29e arriveerde weer een andere vriendin die we nog kennen van onze Zimbabwe-tijd. Zij is gebleven tot gisteren. En op zaterdag 30 december hadden we nog een viertal Zuid-Afrikaanse gasten, die bleven ook tot in het nieuwe jaar.

Kortom, wij zijn druk, en ons voornemen voor 2007 is om zoveel mogelijk taken te delegeren, zodat we samen meer tijd kunnen besteden aan de dingen die we het liefste doen.

Eigenlijk zijn we toch wel een beetje trots, in oktober (onze eerste maand) hebben we 18 overnachtingen verkocht, in november waren het er meer als 30, in december meer als 40, en in januari hebben we op dit moment al zoveel reserveringen dat we december gaan overtreffen.

Geen opmerkingen: