zondag, oktober 21, 2007

Een lang verhaal zit er vandaag niet in…

en de hoofdreden is dat verschrikkelijk druk geweest zijn de afgelopen week, met vanalles en nog wat:

Afgelopen maandag hadden we onze buren Anton en Franci uitgenodigd om bij ons te komen eten. Rita had en soort van rijsttafel gemaakt, met sateetjes op de barbecue. Heel lekker en heel gezellig.


Woensdag is Rita’s moeder weer teruggevlogen naar Nederland, en gelukkig heeft ze het winterweer meegenomen. We hebben hier alweer een paar dagen temperaturen van rond de 30 graden, en waar de temperatuur van het zwembadwater vorige week woensdag gedaald was tot 15 graden, is het water nu 25 graden. Voor ons nog steeds te koud, maar het komt in de buurt!

Vanaf woensdag waren beide cottages geboekt, tot vanmorgen, en ook het woonstel was bezet vanaf vrijdag tot vandaag. We hebben een top-week gedraaid qua accommodatie.

En gisteravond hebben we voor het eerst in ons leven naar een rugby-wedstrijd zitten kijken. Het is waarschijnlijk aan jullie voorbijgegaan, maar gisteravond is Zuid Afrika wereldkampioen rugby geworden. Aan ons is het niet voorbijgegaan: op dringend verzoek van onze gasten moest er gisteren nog een TV bij het zwembad geregeld worden. Dat is allemaal gelukt, en Rita en ik waren, samen met onze gasten, getuige van de historische overwinning van Zuid Afrika over Engeland. Een overwinning die gevierd moest worden. Vannacht om twee uur ben ik naar bed gegaan, na het verstrekken van de nodige attributen aan gasten die nog gingen braaien…

Vanmorgen rond een uur of twaalf waren alle gasten vertrokken, en was Nella al op de koffie geweest. Dan nog een uurtje waarin Rita met de was bezig is, en ik met water geven in en rond de tunnel.

En dan is het weekend: een paar uur gewoon niks doen. Vanavond Han en Jan te eten gehad, gezellig gebarbecued.

Vanaf morgen voeren wij hier de zomertijd in: ons personeel begint dan een uur vroeger

Dus ga ik nou de wekkerradio instellen op 06:10!!!

Geen opmerkingen: