zondag, februari 24, 2008

’n lach en ’n traan…

Het was een speciale week, druk: bijna constant vol bezet, en vol drama: maar we zijn gelukkig omringd door speciale mensen. Uiteraard was daar onze huwelijksverjaardag, die we met Tonnie, Tineke en Dick gevierd hebben. Met Sjors is Rita dinsdag, een dag eerder als gepland naar de dierenarts gegaan. Sjors is onder narcose gebracht en toen zijn er monsters genomen van het gezwel in zijn mond, en ook van de bulten die hij al had. Vrijdag kregen we de vernietigende uitslag: het is kanker en er niks meer tegen te doen. Morgen spreken we de dierenarts weer, en zal er een zware beslissing genomen moeten worden.

En voor morgenochtend hebben we ook nog een ontslag gesprek op de agenda staan. Één van onze tuinmannen bleek plotseling een geheel eigen kijk op het eigendomsrecht te hebben, en wel een visie die wij absoluut niet met hem delen. Hij wordt morgenvroeg op staande voet ontslagen.

Maar gelukkig maken we ook zoveel positieve dingen mee: vandaag arriveerden gasten die hier voor de vierde keer komen logeren!

En we mogen ons gelukkig prijzen met geweldig mooi zomerweer, dus we maken er maar wat van!


Geen opmerkingen: