zondag, juli 04, 2010

Wel vermoeiend, zo'n WK!

Onze wekker loopt in de winter om 06:45 af, zodat we rustig kunnen ontbijten voordat de dag begint. Soms met gasten, waar ontbijt voor geserveerd moet worden, maar in ieder geval met personeel wat aangestuurd moet worden. Normaal gesproken gaan we uiterlijk 23:00 naar bed, en dan lukt dat allemaal wel. Maar nu met het WK, waarin 'onze jongens' maar blijven winnen, volgen we dagelijks trouw het WK-Journaal van Jack van Gelder, wat hier om 23:30 begint, tot na middernacht. Kortom, wij lijden momenteel aan een chronisch slaaptekort.

Voor de rest is er niet zoveel te melden: ook wij hebben mooi weer, niet zo warm als bij jullie, maar overdag zonnig en temperaturen van midden 20, niet slecht in hartje winter. Afgelopen weekend onze eerste (en zoals het er nu naar uit ziet enige) voetbalgasten gehad, een jong stel uit Doesburg wat het Nederlands elftal volgde. En vanwege het laagseizoen is er weer tijd voor het onderhouden van sociale contacten, zowel gisteren als vandaag de hele middag op het terras gezeten met buren, vrienden en bekenden.

En ondertussen zijn we ook druk bezig met tuinieren:




Rita heeft vorige week de eerste lading planten opgehaald bij een grote kwekerij in Tulbagh, en die staan inmiddels voor een groot deel in de grond.

Geen opmerkingen: