zaterdag, oktober 23, 2004

Albertstraat 3, Robertson

We zijn nu redelijk op orde in Robertson, hier zijn een paar foto’s van ons tijdelijk onderkomen.


De voorkant van het huis


De zitkamer


De tv - werkkamer


De keuken


De achterkant


Het terras


De slaapkamer


De badkamer

Verder hebben we boven nog een 3-tal kamers, deels leeg, deels vol met onuitgepakte verhuisdozen. Beneden is er nog een logeerkamer met aangrenzende badkamer, een garage (tot de nok vol met dozen), en een tweetal vertrekken die ook als opslagruimte gebruikt worden. Plaats zat dus.

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Hoi Rita en Wim, we lezen nog steeds zeer actief jullie logs, wat een werk he, moet je verzetten vooral met die vertragingen. Prachtige foto's zien we, mooi jullie stulpje nu, ziet er prima uit. Hard gewerkt, en je "kwekerij" geweldig, jullie bolbegonia's bloeien nog steeds geweldig op ons balkonnetje in Amsterdam 3 hoog!!!! Zo denken we elke dag aan jullie, ik probeer ze over te houden!! Wij hebben nu voor het eerst 80 bloembollen geplant in ons tuintje in Drenthe. Ook weer spannend, hier nu de ene dag snert weer regen en veel wind, soms een heel mooie herfstdag. Heel veel liefs en sterkte van ons uit Amsterdam Mar en Eef.

Anoniem zei

hallo luitjes,

Wat een mooie foto's van jullie optrekje.Jammer dat er nog niets van poes vernomen is, hopelijk zijn de honden welal gewend aan hun nieuwe omgeving.
We zijn juist terug uit Amerika maar ik ben mijn 2 euro munten al weer opzij aan het leggen...!
Het schiet misschien niet hard op maar dit is toch al het begin van een miljoen, en voor een miljoen kunnen we lang, heel lang, in Zuid Afrika blijven. Enfin, veel succes met alles en tot de volgende keer.
Oostende, Annemarie en Ken

Anoniem zei

Hallo Rita en Wim: Heel leuk de foto's van jullie huis,
en leuk ingericht !!! . wij kijken elke week uit naar nieuwe berichten van jullie en leven daarin mee
hier alles goed. veel liefs tante Sylvia en ome Theo