vrijdag, maart 11, 2005

Op de valreep

Vandaag wordt onze telefoonaansluiting van Albertstraat in Robertson naar Klaas Voogds West verhuisd, is ons beloofd. Dat betekent in ieder geval dat onze aansluiting in Albertstraat afgesloten wordt. Als het goed is zouden we dan meteen een aansluiting op Klaas Voogds West moeten krijgen, maar we zijn een beetje voorzichtig geworden, en het zou dus kunnen zijn dat we voor onbepaalde tijd geen vaste telefoonaansluiting (en dus geen internetverbinding) hebben. We wachten het maar af en hopen er het beste van.

Met de verbouwing gaat het eigenlijk wel goed, alleen lopen we verschrikkelijk uit onze planning. Vloeren en plafonds zijn inmiddels klaar, en de keuken voor 95%.


Vloer en plafond woonkamer


Aankomst van de keuken


Keuken in aanbouw

Ondanks de 'barre'weersomstandigheden hebben de dames de tapijten grondig onderhanden genomen.


Grote beurt voor de tapijten

Met een beetje geluk kunnen we ergens in de volgende week serieus aan overhuizen gaan denken. En dan is het de hoogste tijd, ons huurcontract in Albertstraat loopt op 25 maart af.

We weten dus niet precies wanneer we weer online zijn, maar dat laten we uiteraard gelijk weten. Verder moet nog even vermeld worden dat we problemen hebben met het versturen van E-mails naar diegenen die Chello als internet-provider hebben. Onze provider heeft Chello geblokkeerd, er kwam te veel “spam” (internet vervuiling) vandaan. Wij kunnen mensen met een chello e-mail adres geen e-mails meer sturen. We weten niet of deze blokkade tijdelijk is en zo ja, hoe lang die duurt.

1 opmerking:

Anoniem zei

Hallo Rita en Wim heb jullie verslag gelezen over chello. maar kunnen we dit ook via msn/hotmail?groetjes tante Sylvia en ome Theo