zondag, maart 20, 2005

We hebben gespijbeld…

We hebben gespijbeld. Ruim een week niets van ons laten horen op de weblog, terwijl we nog steeds onze telefoonaansluiting hebben. De tijd ontbrak ons, we zitten midden in een verhuizing en verbouwing, dus volop drama, crisis, etc. Daarover meer later.

Gisteravond hebben we Tonny naar Kaapstad International Airport gebracht. Bijna 3 maanden lang heeft zij lief en leed met ons gedeeld, en we willen hier Tonny hartelijk danken voor de hele fijne tijd die we samen hebben gehad. Ze heeft uitgebreid kennis gemaakt met het dagelijkse leven hier en we hopen dat ze genoten heeft van haar verblijf in Zuid Afrika. De laatste maand van haar verblijf was er onzerzijds niet veel tijd voor sight seeing, en heeft ze ons ontzettend geholpen met verhuizing en schoonmaak.
Over de verhuizing: A.s. donderdag 24 maart verloopt het huurcontract van ons huis in Albertstraat. De meeste kamers zijn al leeg, en we plannen om a.s. dinsdag definitief over te huizen. De telefoonlijn is nog niet verhuisd, dat gaat morgen of overmorgen gebeuren. Met de verbouwing gaat het erg langzaam, maar over de resultaten zijn we zeer te spreken. Er zijn nog drie zaken die niet klaar zijn:

  • de watervoorziening (we hebben nog geen water in keuken en badkamer)
  • de badkamer: al het knipwerk van de tegels moet nog gedaan worden, er moet nog een plafond in
  • de slaapkamer: afwerking van plinten en plafond

We zien wel hoever ze komen morgen, maar overmorgen gaan we definitief over. Later deze week hopen we wat foto’s te laten zien.

Verder hebben we nog te melden dat ons stuk grond in McGregor inmiddels verkocht is.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Hoi Rita en Wim,

Gelukkig weer wat nieuws uit dat verre Afrika!
Het zal voor Tonny wel weer wennen zijn hier in Nederland, maar ja...... aan alles komt een einde, nietwaar??? Dus Wim jij hebt weer wat meer rust nu? Wat de verbouwing betreft zijn jullie al een heel eind.
Goed zo, dan kan ik eens gaan bedenken wanner ik naar Afrika kom!!!! Heel veel groetjes
Ans en Thomas

Anoniem zei

Hoi nog even,

Annemarie heeft net Thomas terug gebracht en wil jullie bij deze de hartelijke groeten doen.