zondag, juli 09, 2006

Nieuwe gasten

Afgelopen dinsdagavond arriveerden Sanja en Leo in Kaapstad. Hun reis was gelukkig voorspoedig verlopen, geen vertragingen, geen verloren koffers. Even na middernacht waren ze op plaats van bestemming.

De rest van de week hebben we het heel kalmpjes aan gedaan. We hebben Sanja en Leo laten zien wat we hier zoal aan het doen zijn, een stukje van Robertson laten zien, en ze meegenomen naar Kaapstad om wat te gaan winkelen. En ze laten wennen aan de rust hier.


Leo

Dat lijkt heel aardig te lukken, ze slapen meestal een gat in de dag! Dat geldt niet voor ons, onze wekker loopt iedere dag gewoon om 06:45 af!


Sanja

Koken doen we om beurten, maar er zijn altijd voldoende helpende handen.


Gezamenlijk koken

Voor de rest is de week eigenlijk zonder noemenswaardige gebeurtenissen verlopen. Wij zelf zijn nu in de gelegenheid om het een stuk kalmer aan te doen. We hebben even geen nieuwe projecten die opgestart moeten worden, en veel routineklusjes zijn gedelegeerd aan het personeel. Wij zijn voornamelijk bezig geweest met het afwerken van de inrichting van de gastenhuisjes, en daar gaan we de komende week ook nog wel “druk” mee zijn.

Afgelopen maandag was eigenlijk een gedenkwaardige dag: toen hebben we ons terras bij het zwembad ingewijd met behulp van Astrid, Jan en Floris uit Somerset West. Achteraf bleek dat we helemaal vergeten waren om foto’s te maken. Maar vandaag kwam de herkansing: het was een heerlijke winterdag, en ditmaal hadden we Jeanette en Wicher (uit Robertson) op visite.


Bezoek (1)


Bezoek (2)

Die winter hier is zo beroerd nog niet…

Geen opmerkingen: