zondag, oktober 29, 2006

Alles weer op het oude

Afgelopen woensdag kwam er een eind aan het alweer tweede bezoek van Rita's moeder. Het was weer heel gezellig, en mama is van plan om volgend jaar weer te komen, maar dan wel een weekje eerder. Het is hier sinds een week volop zomer, en dat vindt ze toch wel een beetje erg heet.

Ondertussen gaan wij driftig verder met tuinieren. Naast de tunnel komt een border die helemaal achter tot aan de druiven doorloopt. Met behulp van een grassoort die ruim 3 meter hoog wordt willen we de tunnel en de rommel die er achter licht uit het blikveld houden.


Olifantsgras voor de tunnel

Aan de andere kant, rond de cirkel hebben we op strategische plaatsen ook van dat gras geplant. Verder een tiental palmboompjes, en ergens in wat het grasveld moet worden een groepje van 3 berken.


Nog meer gras

De tuin binnen de cirkel begint al ergens op te lijken. Met name de grassen, die de lelijke watertonnen al helemaal uit het zicht gebracht hebben, en de canna's doen het erg goed.


Canna's

En hier moet het even bij blijven, want we hebben momenteel nogal wat computerproblemen. Van dien aard dat we nog van geluk mogen spreken dat dit bericht de deur uit komt.

Geen opmerkingen: