zondag, juni 10, 2007

Onze medewerkers.

Nou, dat sluiten van de tent voor een paar weken is niet helemaal gelukt: vanaf donderdag tot gisteren hebben we weer gasten gehad. Het zware koufront wat voorspeld was is niet echt tot hier doorgedrongen. We hebben bijna geen regen en wind gehad, wel de nodige bewolking. Maar vanwege de gasten konden we niet beginnen aan het zwembad, dus is er volop geschilderd.




Hier is ons voltallig personeelsbestand bezig in de kweektunnel. Van links naar rechts: Karel Stallenberg, Petrus Jacobs, Elsie Saul, Poppie Reyneveld, Mollie Mafisa en Jurie Reyneveld. Wat we vorige week vergeten zijn om te vermelden is dat alle zes onze personeelsleden nu een contract getekend hebben. En vijf van de zes worden maandelijks betaald, via de bank.
Poppie is het langst bij ons in dienst, is 45 jaar oud, weduwe, en moeder van 3 zonen. Zij is diegene die bij ons in huis werkt, de was doet, en de vertrouwenspersoon die op ons huis past als we eens weg zijn. Zij helpt hier ook niet bij het schilderen, maar moest even komen poseren voor de groepsfoto. Elsie en Mollie hebben als hoofdtaak het verzorgen van de gastenverblijven en alles wat daar bij hoort. Maar als er weinig gasten zijn dan helpen ze met allerlei lichte werkzaamheden, in dit geval met schilderen.




Dit zijn Elsie en Karel. Karel is de tuinman die het langst bij ons in dienst is. Hij heeft ook het meeste verstand van planten, want hij heeft voor hij bij ons kwam, een aantal jaren bij Yvonne en Herman op Soekershof gewerkt. Hij is zo’n beetje de voorman bij ons. Hij woont hier op Klaasvoogds. Elsie is 17 jaar oud, en woont in Robertson bij Mollie.



Dit is Petrus. Petrus heeft een aantal jaren bij een aannemer gewerkt en heeft zich gemanifesteerd als een goeie klusjesman en schilder. Ook hij woont hier op Klaasvoogds.



Dit zijn Mollie en Jurie. Mollie is 22 jaar, moeder van twee kindertjes, nog niet getrouwd, en woont in Robertson. Jurie is een zoon van Poppie en 21 jaar oud. Hij is heel handig met het aan de praat houden van allerlei machines zoals grasmachines.

Voor het komende weekend hebben we (nog) geen boekingen, dus als de weersomstandigheden het toelaten gaan we morgen aan de gang bij het zwembad.



De stenen zijn afgelopen week afgeleverd, dus we kunnen vooruit. Mocht het morgen regenen, en die kans is er, dan gaan we verder met schilderen, want we zijn pas op de helft.


Qua marketing hebben we ook niet stilgezeten, de oplettende lezer is het misschien al opgevallen dat in de linker kolom de lijst met websites waarop je Mallowdeen Gardens tegenkomt, flink gegroeid is. Met een beetje geluk komt daar in de komende weken ook nog een bekende Nederlandse touroperator bij.








Geen opmerkingen: