zondag, januari 06, 2008

Komkommertijd

Om te beginnen willen we iedereen bedanken voor de kerst- en nieuwjaarswensen die we via post, computer en telefoon mochten ontvangen!

Onze jaarwisseling verliep rustig en gezellig, en 1 januari was voor ons een heerlijke ontspannen vrije dag. Woensdag begon het lieve leventje weer, alles zat weer vol ’s avonds, en bleven allemaal maar voor één nacht. Dus die vertrokken de volgende dag weer, ons achterlatend met manden vol was. En toen begon het alweer te regenen…

Maar gelukkig hebben we de tunnel, waar we onder alle weersomstandigheden de was droog krijgen.

Zoals eerder gezegd, Januari heeft een Nederlands tintje. Op woensdag waren daar Bert en Lucie uit Nieuwegein, en vanaf donderdag hebben we mensen uit Drenthe te gast, Paulien en partner waarvan we de naam niet kunnen onthouden. Die blijven hier 6 nachten, tot woensdag. Die zijn hier echt om lekker uit te rusten en een koffer vol boeken uit te lezen. Één van de boeken die ze bij zich hadden was ‘Stellenbosch’, het boek waar de gelijknamige Tv-serie op gebaseerd is. Rita heeft het binnen 48 uur helemaal uitgelezen. Dat kon ook, want het was best rustig qua boekingen. We hadden ook besloten om geen personeel in te laten komen, dit weekend zouden we alles zelf doen. Zaterdagavond kwamen er op de valreep nieuwe gasten bij, dus zijn we vandaag weer behoorlijk druk geweest. De komende week ziet er redelijk rustig uit, maar dat kan zomaar veranderen!

En uiteraard was afgelopen week een week om terug te blikken naar het afgelopen jaar. Dat hebben wij ook gedaan, en wat ons betreft gaat 2007 de geschiedenis in als een jaar waarin we hard gewerkt hebben, en daar ook de vruchten van geplukt hebben. Ook in december hebben het aantal overnachtingen zich ruim verdubbeld ten opzichte van vorig jaar, dus het begint er serieus op te lijken dat ons avontuur levensvatbaar is!

Verder verheugen we ons nu al op dit jaar, waarin we (zoals het er nu naar uitziet) veel familie, vrienden en kennissen op Mallowdeen Gardens mogen verwelkomen!

Geen opmerkingen: