zondag, juni 08, 2008

Even uitblazen…

Want het Robertson Wacky Wine Weekend zit er weer op, en we zijn het uitstekend doorgekomen! Het Wacky Wine Weekend (betekent zoiets als Krankzinnig Wijn Weekeinde) is inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste (zo niet hét grootste) wijnfestivals van Zuid Afrika. De formule is simpel: het is een driedaags evenement waarbij alle wijnkelders in Robertson en omgeving (dat zijn er zo’n 50, waaronder wereldnamen!) open zijn en alles doen om zoveel mogelijk publiek te trekken. Helaas hebben wij over de jaren nog nauwelijks iets van de festiviteiten meegekregen, anders dan van horen zeggen, simpelweg omdat dit voor ons het drukste weekend van het jaar is. Ruim een half jaar geleden waren we al volgeboekt voor dit weekende, méér dan volgeboekt zelfs. We hebben zes slaapplaatsen beschikbaar, maar de gasten stónden erop om, net zoals vorig jaar, met z’n achten te komen. Twee gingen op een luchtbed (in de Flat) slapen… Dat betekende dus automatisch ook dat we gistermorgen en vanmorgen voor 8 mensen ontbijt moesten klaarmaken. Maar we hadden de zaak goed voorbereid en alles verliep heel soepel. Het weer werkte niet echt mee, gisteren heeft het de hele dag geregend, en de nachten zijn erg koud. De gasten maakte het allemaal niks uit, er is zelfs gezwommen dit weekend!

Wij kijken moe maar vooral voldaan terug op een weekeinde van flink aanpakken, maar vooral tevreden gasten. Wat betreft het Wacky Wine Weekend 2009 zijn wij op dit moment al weer volgeboekt! En het gaat maar door: volgend weekend zijn beide cottages alweer besproken.

We zijn eigenlijk helemaal vergeten om foto’s van e.e.a. te maken, dus vanmiddag, toen de rust hier was wedergekeerd, hebben we deze plaatjes gemaakt:

Onze nieuwe succulententuin


Winterimpressie

Geen opmerkingen: